Adres & Route

PAN Amsterdam vindt plaats in entree F van de RAI: Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. De RAI is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto en heeft ruime parkeergelegenheid op en buiten het terrein. De RAI ligt op 8 minuten van het stadscentrum en 15 minuten van Schiphol Airport.

 • Auto

  Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/ Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. Amsterdam RAI ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven. Het uurtarief voor parkeren bij de RAI is €4,- en een dagkaart kost € 20,-. Kijk op de website van de RAI voor alle actuele informatie. 

 • Trein

  De RAI heeft een eigen station: Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden Amsterdam RAI als u het station uitkomt. Voor meer informatie raadpleeg de NS Reisplanner.

 • Tram, metro en bus

  Vanaf Amsterdam Centraal kunt u met de Noord/Zuidlijn reizen naar het Europaplein. Vanaf station Amstel kunt u de RAI bereiken met metro 51 en bus 65. Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal. Metro 50 onderhoudt een regelmatige dienst tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station RAI. Wegens werkzaamheden zal gedurende PAN Amsterdam tramlijn 4 niet stoppen bij de RAI. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de GVB

 • Vliegtuig

  U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. Op www.schiphol.nl vindt u een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.